ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΕΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

 

Summer-Camp
15
Sep, 2023

A.C.P. Summer Camp

Τα καλοκαιρινά προγράμματα για το φετινό καλοκαίρι άνοιξαν και είναι σχεδιασμένα με ευθύνη και διάθεση για ατελείωτο παιχνίδι! Το καλοκαιρινό καμπ υπόσχεται να γεμίσει τα παιδιά σας με μοναδικές και αξέχαστες εμπειρίες.

Περισσότερα
Aqua
15
Sep, 2023

Aqua Aerobic

Ένα πρόγραμμα κατάλληλο για όλες τις ηλικίες καθώς η αερόβια άσκηση μέσα στο νερό βοηθάει στην ενδυνάμωση όλου του σώματος, χωρίς το τελευταίο να επιβαρύνεται.

Περισσότερα
school-trips
15
Sep, 2023

Σχολικές Εκδρομές

Το All Sports Camp, έχει την δυνατότητα να οργανώσει την αθλητική – εκπαιδευτική εκδρομή του σχολείου σας στο Βυζαντινό Αθλητικό Κέντρο, έναν ιδανικό χώρο για την πραγματοποίηση των ημερήσιων σχολικών εκδρομών.

Περισσότερα
post04
01
Sep, 2023

Οι εγγραφές άρχισαν

Από την 1η Σεπτεμβρίου ξεκινούν και επίσημα οι εγγραφές και οι προπονήσεις στον Α.Σ. ΠΕΡΑ για τη νέα αθλητική χρονιά. Η πολυετής εμπειρία μας σε συνδυασμό με το υψηλό προπονητικό επίπεδο είναι το κλειδί της επιτυχίας μας.

Περισσότερα

ΙΣΤΟΡΙΑ

 

Ο Αθλητικός Σύλλογος ΠΕΡΑ ιδρύθηκε το 1923 στην Κωνσταντινούπολη, αν και προϋπήρχε  υπό διάφορες ονομασίες στη περίφημη περιοχή του Πέραν.

aspera-main

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ
ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ

Ο προπομπός του Συλλόγου μας ιδρύθηκε το 1877 στο Πέραν της Κωνσταντινούπολης, με την ονομασία Γυμναστικός Σύλλογος Ερμής. Είναι το αρχαιότερο αθλητικό σωματείο και κατά καιρούς πορεύτηκε με τις ονομασίες Ελληνική Ομάδα Πέρα, Σύλλογος Βυζάντιον Πέρα, Πέρα Κλουμπ κ.α

Δυστυχώς το Τουρκικό καθεστώς διέκοψε τη λειτουργία του Αθλητικού Συλλόγου Πέρα και επέτρεψε την επαναλειτουργία του το 1923 αλλά με την ονομασία Beyoglu Spor, με Beyoglu να είναι η τουρκική ονομασία της συνοικίας Πέρα.

Περισσότερα
1
ΧΡΟΝΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ
1
ΠΟΛΕΙΣ
1
ΤΜΗΜΑΤΑ
1
ΑΘΛΗΤΕΣ

ΤΜΗΜΑΤΑ

Με περίπου χίλια παιδιά να αθλούνται στις κλειστές και υπαίθριες εγκαταστάσεις του συλλόγου υπό την καθοδήγηση έμπειρων και καλά καταρτισμένων προπονητών, ο Α.Σ. ΠΕΡΑ δραστηριοποιείται στα εξής αθλήματα:

 

ΠΙΝΚ ΠΟΝΓΚ

Ο Α.Σ. ΠΕΡΑ έχει πρωταγωνιστική πορεία στην Ελληνική Επιτραπέζια Αντισφαίριση.  Οι ομάδες μας έχουν καταρρίψει κάθε εθνικό και συλλογικό ρεκόρ, όσον αφορά στη συγκομιδή Πανελλήνιων τίτλων.

Περισσότερα
ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Άρτια καταρτισμένοι προπονητές ακολουθούν σύγχρονα και αναγνωρισμένα πρότυπα προγράμματα εκμάθησης. Αναλαμβάνουν παιδιά από τεσσάρων ετών για να τα μυήσουν στις τεχνικές και τα στυλ της κολύμβησης.

Περισσότερα
ΒΟΛΕΪ

Με τμήματα σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες και υπό την καθοδήγηση καταξιωμένων προπονητών, έχει στόχο να μυήσει τα παιδιά με επιτυχία στο βόλεϊ και τα μυστικά του.

Περισσότερα
σκακι

Χρησιμοποιώντας πρωτοποριακές μεθόδους διδασκαλίας, εισάγουμε τους κανόνες στο σκάκι, μυώντας τα παιδιά στις τεχνικές του μέσα από το παιχνίδι και πάντα υπό την επίβλεψη και την καθοδήγηση του έμπειρου προπονητή μας.  

Περισσότερα
ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ

Ο Α.Σ. ΠΕΡΑ επενδύει στην ανάπτυξη των ακαδημιών του και στην εύρεση νέων ταλέντων, με στόχο να στελεχωθούν τα αγωνιστικά τμήματα και η ανδρική ομάδα του συλλόγου.

Περισσότερα
AQUA AEROBIC

Ένα πρόγραμμα κατάλληλο για όλες τις ηλικίες, καθώς η αερόβια άσκηση μέσα στο νερό θα σας βοηθήσει να ενδυναμώσετε όλο σας το σώμα χωρίς καμία επιβάρυνση του σώματος λόγω της άνωσης.  

Περισσότερα
ΤΕΝΙΣ

Το Τμήμα Τένις δημιουργήθηκε το 1987 με συνεχή παρουσία στον ελληνικό χώρο. Στόχος μας είναι όχι μόνο η εκμάθηση τεχνικής και τακτικής της αντισφαίρισης αλλά και η ψυχαγωγία των παιδιών και των ενηλίκων.  

Περισσότερα
Scroll to Top