ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΕΡΑ

ΤΜΗΜΑ τενισ 

Tennis

Το Τμήμα Τένις δημιουργήθηκε το 1987 με συνεχή παρουσία στον ελληνικό χώρο. Στα 35 αυτά χρόνια η στήριξη και η αγάπη των αθλητών μας μας βοηθάει να γινόμαστε καλύτεροι. Στόχος μας είναι όχι μόνο η εκμάθηση τεχνικής και τακτικής της αντισφαίρισης αλλά και η ψυχαγωγία των παιδιών και των ενηλίκων. 

Δημιουργεί φιλίες και συμβάλλει στην κοινωνικότητα του ατόμου, αναπτύσσει υπευθυνότητα και πειθαρχία και προάγει τις αξίες της ευγενούς άμιλλας και του ευ αγωνίζεσθαι που πρεσβεύει ο υγιής αθλητισμός. Είναι ένα άθλημα για μια ζωή και δεν κάνει διακρίσεις στις ηλικίες.

Όλα τα προγράμματα εκμάθησης είναι βασισμένα στο πρόγραμμα της ITF (Διεθνής Ομοσπονδίας Τένις) και της FFT (Γαλλικής Ομοσπονδίας Τένις), απευθύνονται σε ηλικίες από 3 ετών και άνω και πραγματοποιούνται από καθηγητές Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα στην Αντισφαίριση με επικεφαλής την PhD Στέλλα Αγρότου

BABY TENNIS

Πρόκειται για την εκμάθηση βασικών κινητικών δεξιοτήτων και την πρώτη επαφή με το άθλημα της Αντισφαίρισης. Χρησιμοποιείται ειδικός εξοπλισμός σύμφωνα με τα εκπαιδευτικά προγράμματα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Τένις (ITF).

ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΡΧΑΡΙΩΝ (Παιδιά-Έφηβοι έως 17 ετών)

Εκμάθηση βασικής τεχνικής και τακτικής και εμπλουτισμός κινητικών και συναρμοστικών ικανοτήτων.

ΤΜΗΜΑΤΑ ΕΝΗΛΙΚΩΝ

Τμήματα Αρχαρίων - Μεσαίου Επιπέδου και Προχωρημένου Επιπέδου. Λειτουργούν πρωινά και απογευματινά τμήματα 4 και 6 ατόμων.

MINI TENNIS

Στη συγκεκριμένη ηλικιακή κατηγορία τα παιδιά χωρίζονται σε groupκαι η προπόνηση γίνεται με τη χρήση ειδικού εξοπλισμού ανάλογα με την ηλικία, το επίπεδο ακολουθώντας τα εκπαιδευτικά προγράμματα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Τένις (ITF)

ΠΡΟ-ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ & ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ

Τμήματα υψηλότερων απαιτήσεων με εντατική και λεπτομερή προπονητική προσέγγιση (παιδιά μεγαλύτερα των 9 ετών)

Tennis01

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ ΤΜΗΜΑΤΟΣ

Οι προπονήσεις πραγματοποιούνται καθημερινά στο Βυζαντινό Αθλητικό Κέντρο (Β.Α.Κ.) στον Άλιμο (Μεγάλης του Γένους Σχολής 10) και στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Παλαιού Φαλήρου (ΠΟΛ.ΑΚ. Ιωάννου Φιξ & Ζησιμοπούλου – Μαρίνα Φλοίσβου).

Ώρες προπονήσεων: 16:00 - 23:00

ΤΟΥΡΝΟΥΑ

Διοργάνωση Εσωτερικών Τουρνουά, Τουρνουά OPEN Μini Τένις, Τουρνουά U12-U18, Τουρνουά Ενηλίκων καθώς και διοργάνωση Τουρνουά με φιλανθρωπικό σκοπό.

Επικοινωνια

Δημοτικά Γήπεδα Παλαιού Φαλήρου

Φιξ Ιωάννη & Συνταγματάρχου Ζησιμοπούλου, Τ.Κ. 17561

Τηλέφωνο: 6946067678 

Βυζαντινό Αθλητικό Κέντρο: 6944270374 

Email: info@as-pera.gr

Facebook: ΑΣ ΠΕΡΑ - TENNIS

Scroll to Top