ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΕΡΑ

ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΪ 

Volley

Το τμήμα βόλεϊ του Α.Σ. ΠΕΡΑ έκανε επανεκκίνηση το 2010 με μηδενική βάση στις ακαδημίες των κοριτσιών.  Σήμερα εξακολουθεί να καλλιεργεί το άθλημα ακολουθώντας πιστά το πλάνο της σύμφωνα με τις αρχές και τη φιλοσοφία του Συλλόγου.

Οι άρτιες αθλητικές εγκαταστάσεις αποτελούν πόλο έλξης για πολλά κορίτσια 6 ετών και άνω που αγαπούν το βόλεϊ. Ο Α.Σ. ΠΕΡΑ διατηρεί τμήματα υποδομών στο Βυζαντινό Αθλητικό Κέντρο αλλά και στο κλειστό γήπεδο του 2ου Λυκείου Π. Φαλήρου, σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες υπό την καθοδήγηση καταξιωμένων προπονητών, που στόχο έχουν, μέσα από ποιοτικά προπονητικά προγράμματα, να μυήσουν τα παιδιά με επιτυχία στο βόλεϊ και τα μυστικά του.

Με γνώμονα τη διασφάλιση της ποιότητας των προπονήσεων, την ανάπτυξη του αθλητισμού στις μικρές ηλικίες, την καλλιέργεια του ομαδικού πνεύματος καθώς και τις νέες μεθόδους προπόνησης οι ακαδημίες Βόλεϊ του Α.Σ. ΠΕΡΑ λειτουργούν σε υψηλό επίπεδο προωθώντας τον ερασιτεχνικό αθλητισμό.

 

Σε έναν χώρο με τόσα αθλητικά και αγωνιστικά ερεθίσματα, αναδεικνύουμε ταλέντα και δημιουργούμε ολοκληρωμένες αθλήτριες! 

ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΕΙΝΑΙ:

aκαδημια
ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ & ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ

Αγωνίζεται στη Τοπική Κατηγορία ΕΣΠΕΔΑ 

ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ

Αγωνίζεται στην Τοπική Κατηγορία ΕΣΠΕΔΑ

ΑΚΑΔΗΜΙΑ 3
 ΑΚΑΔΗΜΙΑ 

Με σύγχρονα προπονητικά προγράμματα η ακαδημία βόλεϊ του Α.Σ. ΠΕΡΑ λειτουργεί υπό τις οδηγίες των καταξιωμένων προπονητών μας. Κορίτσια από 6 ετών και άνω έχουν την ευκαιρία να μάθουν και να διασκεδάσουν παίζοντας βόλεϊ.

ΑΚΑΔΗΜΙΑ 3
 ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΚΑΙ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ 

Τα πολυπληθή αναπτυξιακά αγωνιστικά τμήματα Παγκορασίδων και Κορασίδων συμμετέχουν στα αντίστοιχα πρωταθλήματα της ΕΣΠΕΔΑ. Αγωνιστική εμπειρία, ομαδικότητα και υγιής ανταγωνισμός είναι μερικά από τα οφέλη των κοριτσιών τόσο στις προπονήσεις όσο και στους αγώνες.  

Volley
 ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ 

Η γυναικεία ομάδα του Α.Σ. ΠΕΡΑ αγωνίζεται στην Γ' Τοπική 2 Κατηγορία. Μεγαλύτερος στόχος του τμήματος είναι να στελεχωθεί από κορίτσια που προέρχονται από τις ακαδημίες του Συλλόγου μας.

Επικοινωνια

Βυζαντινό Αθλητικό Κέντρο

Μεγάλης του Γένους Σχολής 10, Άλιμος, Τ.Κ. 17456

Δευτέρα έως Παρασκευή 11:00-13:30 και 17:30-20:30

Τηλέφωνο: 210 9932702

Email: info@as-pera.gr

Scroll to Top