ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΕΡΑ

ΤΜΗΜΑ μπασκετ 

basketball

Ο Α.Σ. ΠΕΡΑ θέλοντας να εξασφαλίσει το μέλλον του, επενδύει στην ανάπτυξη των ακαδημιών και αν είναι δυνατόν στην εύρεση νέων ταλέντων, με στόχο να στελεχωθούν τα αγωνιστικά τμήματα μας, ακόμα και η ανδρική μας ομάδα.Οι καλύτερες προϋποθέσεις για ένα παιδί να αναδείξει το ταλέντο του, να μάθει και να αγαπήσει το δημοφιλές ελληνικό άθλημα, είναι εδώ! Οι Ακαδημίες μπάσκετ του Α.Σ. ΠΕΡΑ αποτελούνται από αγόρια 6 ετών και άνω.  Οι μικροί μας φίλοι, προπονούνται τόσο στους χώρους του Βυζαντινού Αθλητικού Κέντρου όσο και στο ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ του 8ου Δημοτικού Σχολείου Π. Φαλήρου, με 4 προπονήσεις την εβδομάδα, με βασικό στόχο την ανάπτυξη και βελτίωση τους.

Τα παιδιά διδάσκονται τις βασικές δεξιότητες μέσα από διαγωνιστικά παιχνίδια, που είναι ο βασικός άξονας της παιδικής προπονητικής μεθοδολογίας.  Τακτικές αγωνιστικές δραστηριότητες, όπως συμμετοχές σε τουρνουά, φιλικά παιχνίδια κ.α. πλαισιώνουν το προπονητικό πρόγραμμα και δίνουν την δυνατότητα στους μικρούς μας αθλητές να συναγωνιστούν συνομήλικους αντιπάλους τους.  Υπό το πρίσμα αυτό, πρωταρχικό ρόλο παίζουν οι προπονητές που ηγούνται τις προσπάθειας αυτής. 

ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΕΙΝΑΙ:

aκαδημια
ΜΙΝΙ

Αγωνίζεται στο οικείο πρωτάθλημα που διοργανώνει η ΕΣΚΑΝΑ 

ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ

Αγωνίζεται στο οικείο πρωτάθλημα που διοργανώνει η ΕΣΚΑΝΑ 

ΠΑΙΔΙΚΟ

Αγωνίζεται στην Β' Κατηγορία ΕΣΚΑΝΑ 

εφηβικο

Αγωνίζεται στην Α' Κατηγορία ΕΣΚΑΝΑ 

ΑΝΔΡΙΚΟ

Αγωνίζεται στην Γ' Εθνική Κατηγορία 

basketball
 ΑΚΑΔΗΜΙΑ 

Μικροί αθλητές από 6 ετών έχουν τη μοναδική ευκαιρία να δείξουν το ταλέντο τους στις ακαδημίες μπάσκετ του συλλόγου μας. Μαθαίνουν από τους έμπειρους και καταξιωμένους προπονητές μας να ντριμπλάρουν, να πασάρουν, να σουτάρουν αλλά και την πειθαρχία, την συνεργασία και την ομαδικότητα.

basketball
 ΜΝΙ 

Με εξειδικευμένα προγράμματα πάνω στην προπόνηση για παιδιά μικρής ηλικίας, με στόχο την ατομική βελτίωση τους, την συνεργασία και φυσικά την διασκέδαση, οι συμμετέχοντες αποκτούν τις πρώτες τους αθλητικές εικόνες.

basketball
 ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ 

Οι αθλητές μας συμμετέχουν σε 5 προπονήσεις  βελτιώνοντας τις τεχνικές δεξιότητές τους μέσα από ένα πλούσιο και άρτια καταρτισμένο προπονητικό πρόγραμμα το οποίο σχεδιάζεται από εξειδικευμένους καθηγητές φυσικής αγωγής.

basketball
 ΠΑΙΔΙΚΟ 

Στόχος της προπονητικής ομάδας είναι η εξέλιξη των αθλητών στην ατομική τεχνική, στην ομαδικότητα, στην πειθαρχία και στην διαχείριση ειδικών καταστάσεων την ώρα του αγώνα.   

basketball
 ΕΦΗΒΙΚΟ 

Εφαρμόζοντας πρωτοποριακά προπονητικά προγράμματα οι αθλητές μας αναπτύσσουν τις αθλητικές ικανότητες τους καθώς βελτιώνουν τις τεχνικές και πνευματικές τους δεξιότητες.

basketball
 ΑΝΔΡΙΚΟ 

Η ανδρική ομάδα του Α.Σ. ΠΕΡΑ αγωνίζεται για έκτη συνεχόμενη χρονιά στην Γ’ Εθνική Κατηγορία. Το Δ.Σ., οι υπεύθυνοι του τμήματος, οι προπονητές και ειδικά οι παίκτες, που αγωνίζονται με τα ιστορικά κιτρινόμαυρα χρώματα του Συλλόγου μας, περιμένουν την θερμή συμπαράσταση μας, που πρέπει να εκδηλώνεται με την παρουσία μας στο γήπεδο. Ας γεμίσουμε τις κερκίδες. Ας δώσουμε ένα βροντερό παρόν δίπλα στους παίκτες και προπονητές μας.

Επικοινωνια

Βυζαντινό Αθλητικό Κέντρο

Μεγάλης του Γένους Σχολής 10, Άλιμος, Τ.Κ. 17456

Δευτέρα έως Παρασκευή 11:00-13:30 και 17:30-20:30

Τηλέφωνο: 210 9932702

Email: info@as-pera.gr

Scroll to Top